Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!

Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!
Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!

13 Kasım 2014 Perşembe

Cointellect Ödeme Politikasındaki Değişiklikler


Son zamanların popüler mining sistemlerinden birisi olan Cointellect, yakın zaman içinde Türkiye'de oldukça fazla kullanıcı tarafından tanındı ve bu kişiler aldıkları paketlerle yatırdıklarının çok daha üzerindeki miktarları kazanmak üzere bir altyapı oluşturdular.

Cointellect'in sadece Türkiye içinde değil, tüm dünyada çok fazla takipçisinin ve kullanıcısının olduğunu da gözönünde bulunduracak olursak, bunun bazı değişikliklere sebep olduğunu söylememiz mümkün. İlk olarak, öncesinde 7-8 saat gibi kısa sürelerde geldiğini söylediğimiz PayPal ödemesi, artık bir günü biraz daha aşkın süreler içinde gelebilmekte. Bunun sebebi ise kullanıcı artışıyla birlikte Cointellect'in ödeme sistemlerinde yaptığı düzenleme. Ekşisözlük yazarı bir Cointellect kullanıcısı arkadaşımızın aktardığı bilgiye göre, artık ödemeler toplu şekilde yapılacak ve bu yüzden süre uzaması yaşanacak.

Bugün ödeme almamın ardından, hesabımda kalan miktarı da çekmek istemem sonrasında ise bir değişiklik farkettim: birikmiş olan 14 €'mu alamadım ve bir uyarı çıktı. Daha dikkatli baktığımda ise bunun 50€ altı ödemeleri artık PayPal yoluyla alamayacağımız yönünde bir uyarı olduğunu farkettim. Bir starter ve bir pilot paketim olduğu için bana böyle bir limit koymuş olabilirler, diğer paket sahiplerine konan sınırlandırma farklı olabilir. Bildiğim kadarıyla ise Bitcoin veya DogeCoin olarak aldığınız ödemelerde böyle bir limit bulunmuyor ve ödemeleri, PayPal ile talep etmenize kıyasla çok daha çabuk gerçekleşiyor.


Tüm bunlara rağmen Cointellect sistemi oldukça iyi ilerliyor ve şu ana kadar para birikmesinde de, coin mine etme konusunda da herhangi bir sorun yaşanmış değil. Son yaşananları ise, eski kullanıcıların hoşuna gitmese bile kurumsal olarak yapılabilecek hamleler olarak değerlendirebiliriz.

Bu bağlantıyı tıklayarak ise Cointellect dünyasına hızlıca kayıt olmanız ve kazanmaya başlamanız mümkün: http://cointellect.com/?code=9fc43eda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder