Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!

Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!
Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!

3 Kasım 2014 Pazartesi

Cointellect Nedir? Neyi Amaçlamaktadır?



İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte insanların para kazanma konusunda bulabildikleri seçenekler de oldukça fazla artış göstermeye başladı. Artık bilgisayar başından yapılan veya bilgisayarların gücü kullanılarak uygulanan işlemler insanlara bir ana maaş kadar olmasa bile, ek gelir sağlamak konusunda oldukça iyi bir fırsat sunmakta. Blogumuzda sizlere tanıtmak istediğimiz Cointellect sistemi de bunlardan birisi. Coin sistemlerinin risksiz ve kullanımı kolay bir alternatifi olan Cointellect, bu sitemizin ana konusu olacak.

Coin sistemi nedir, neyi amaçlar? Coin madencilik olarak da adlandırılan bu sistemin temelinde, çeşitli algoritmaları bilgisayar işlemcilerinin gücünü kullanarak çözmek ve bunları saf bilgiye dönüştürmek yatmaktadır. Elbette ki bu tarz işlemler yapan kişilerin ve kurumların oldukça güçlü bilgisayarları var ve algoritma çözmek konusunda bu tarz aletlerden fazlasıyla yararlanıyorlar. Ancak biraz destek görmenin ve bunu bütün dünyaya yaymanın bir zararı olmaz değil mi? Coin sistemi üzerinden çalışan firmalar da tam olarak bunu yapıyorlar: kendi işlemci gücümüzü algoritmaları çözmek amacıyla kullanarak, bize de bu işlemin sonunda elde edilen kazançtan belirli bir pay veriyorlar. Yani bir çeşit kazan-kazan durumu oluşmakta.

Cointellect'in diğerlerinden farkı ne? Cointellect sistemi de tam olarak bu üstte anlattığımız prensiplere dayanmakla birlikte, bu konuda çok daha ileri bir kullanıcı memnuniyetini benimsemiş durumda. Kendi bilgisayarınızla coin madenciliği yapabileceğiniz gibi, Cointellect'e üye olmanızın ardından size sunulan bazı kiralama hizmetlerinden yararlanarak karınızı oldukça artırabiliyorsunuz.

Bu durumu şöyle açıklamamız mümkün: kendi bilgisayarınızdan bir gün boyunca yapacağınız mining faaliyeti sırasında 1 Euro kazanıyorsanız, başlangıçta para vererek aldığınız ve belirli bir dönem kullanım hakkı edindiğiniz makina gücü ile bu miktar 2.2 Euro'dan başlayarak 97 Euro'ya kadar yükselebilmekte. Böylece yatırdığınız parayı hızlı bir şekilde çıkartabilmekte ve ardından da kara geçebilmektesiniz. Tabii ki bu durum, başlangıçta aldığınız makina gücü paketinin gücüne ve ödediğiniz miktara bağlı olarak artmakta veya azalmakta.



Cointellect şu anda davetiyesiz üye almadığı gibi, kiralanan makineler konusunda da o kadar yoğun bir ilgi görüyor ki, sürekli yeni makineler sipariş ediliyor. Ancak buna rağmen bazı zamanlarda paket kısıtlamaları yaşanabildiğini ve sona kalanın dona kalabildiğini söylemeliyiz. Bu yüzden sisteme giriş için yarını beklemek de biraz anlamsız kaçıyor. Bu durumda referans link vermemizin de size faydalı bir yöntem olacağını düşünmekteyiz.

Üstelik daha sonrasında siz de referans numaranızı başkalarıyla paylaştığınızda onların Cointellect'e kaydolması sırasında ve yaptıkları paket alımlarında bundan belirli bir miktar pay alarak, karınızı daha da büyütebiliyorsunuz.

Cointellect'e üye olmak için vereceğimiz linki tıklayabilir, üstte bulunan tanıtım banner'larından birisi üzerinden de siteye ulaşabilirsiniz: http://cointellect.com/?code=9fc43eda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder